Kroppedal-Miniplanetarium, bestil en stjernehimmel

1. september 2020kl. 0:00 - 1. juli 2021kl. 0:00

En oppustelig verden af stjerner og planeter.

Nok ligner det en mellemting mellem en hoppeborg og en oppustelig lunge i unaturlig størrelse, men indvendigt åbner sig et univers af uendelighed og funklende stjerner. Kroppedals 'miniplanetarium' rykker ud på bestilling og tager skolebørn i alle aldre med på en tur ud i rummet. Miniplanetariet kan med lethed opstilles i en gymnastiksal, i aulaen eller andre steder med højt til loftet.

I Kroppedal Museums miniplanetarium har eleverne mulighed for at komme en tur med ud i rummet. Planetariet fungerer som et rumskib og en tidsmaskine og giver derved eleverne et spændende indblik i, hvordan vores solsystem og resten af universet hænger sammen. Hvem er det lige, der drejer rundt om hvem?

Vi kigger bl.a. på solsystemets planeter og snakker om månens faser. Endelig snakker vi om årstidens stjernehimmel og fortæller om, hvordan mennesker gennem historien har set på jordens og stjernernes skabelse.

Tilbuddet gælder alle klasser, og der bliver naturligvis taget hensyn til, hvilket klassetrin eleverne kommer fra.

Fag: Natur/teknologi
Målgruppe: 0. – 10. klasse