Kriminalpsykologi i Fiktionens Verden – Charlotte Kappel og Jeanette Øbro

20. november kl. 19:00 - 21:00

Kom med til et spændende møde mellem virkelighedens kriminalpsykolog og krimiforfatteren!

Kriminalpsykolog Charlotte Kappel er ekspert i brandstiftelse og geografisk gerningsmandsprofilering, og har i flere år samarbejdet med dansk politi. Derudover har hun igennem ti år været konsulent på Jeanette Øbro & Ole Tornbjergs bøger om den fiktive psykolog og profileringsekspert Katrine Wraa. Forfatter Jeanette Øbro har skrevet siden 2010, og denne aften skal vi høre hende fortæller om, hvordan hun har brugt Charlottes praktiske viden i de fiktive krimier, og hvordan fiktionens Katrine Wraa adskiller sig fra virkelighedens kriminalpsykolog. Charlotte vil indvie os i hvordan en kriminalpsykolog arbejder og laver genringsmandsprofilere.

Foredraget laves i samarbejde med AOF Vestegnen

Sted: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup
Dato og tid: d. 20.november 2019, kl. 19-21.
Pris: 50 kr.

Medborgerhuset