SØG EFTER EVENTS I KULTURHUSENE

Kulturcenter-neg      Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kraken

21. februar 2017 kl. 19:30

DKK50

Tre sæt tøj, seks elastikker, en stol, god timing og en vanvittig morsom performer i absurd associativt mime-show. Excentriske tosserier af den efterhånden verdensberømte Trygve Wakenshaw.

KRAKEN er en salig times prisbelønnet fysisk bevidsthedsstrøms-komedie. Det hele starter med en strålende, elastisk striptease entré, der bekræfter Marx i, at historien gentager sig selv. Først som tragedie. Derefter som farce.

KRAKEN er et mesterværk af absurd sensibilitet, der følger sin egen skøre logik. Den oser af lune, charme og galskab. Den langlemmede gummimand Trygve Wakenshaw bruger kun mimik, mundlyde og publikums fantasi. Han er hans egen animator i en tegneserieverden. Troskyldig og uskyldig. Denne prisvindende klovn er en fysisk komiker i en klasse for sig selv.

KRAKEN har modtaget Underbelly Edinburgh Award, modtaget Fred Award på NZ International Comedy Festival og blev nomineret til både Barry Award og Golden Gibbo prisen på Melbourne International Comedy Festival. - Trygves første soloudstilling SQUIDBOY vandt i 2013 priser på både Auckland Fringe og Chapman Tripp Award.

Varighed: ca 1 time

Fri entré med årskort til Taastrup Teater.

Alder: Anbefales fra 14 år.

Detaljer

Dato:
21. februar 2017
Tidspunkt:
19:30
Pris:
DKK50
KØB BILLET
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Pl.
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Arrangør

Taastrup Teater & Musikhus
Telefon:
Tlf: 4335 2770
E-mail:
billetter@htk.dk
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk