Koncert med Københavns Post-orkester

3. november kl. 14:00 - 16:00

Københavns Post-Orkester i deres flotte røde postuniformer byder indenfor til en musikalsk eftermiddag i særklasse.
Post-Okestret er et 45 mands stort orkester med træ- og messingblæsere samt percussion. En stor oplevelse, at høre sikke et stort orkester spille live!

Musikken til koncerten står i Lyset og Mørkets navn - der vil være alt fra danske klassikere som ”Lyse Nætter” og ”Solen er så rød mor” til den mere dunkle stemning i ”Shadowlands” eller ”Music in The Dark”. Glæd dig!

Orkesteret blev grundlagt i 1922 og stiller op i den flotte røde postuniform, som altid vækker gode minder frem. Orkestret har til huse ved PostNord i København.

Musikalsk ledelse: Sune Wedam

Arrangør: Københavns Post-Orkester
Sted: Taastrup Medborgerhus, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup
Dato og tid: 3. november 2019 kl. 14:00 (Dørene åbnes kl. 13:30)