• Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST // Koncert med HipSomHap på Grennessminde

17. majkl. 10:30

Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad aka HipSomHap leverer med garanti en fest seje rim, syge beats og masser af hiphop-attitude i børnehøjde, når de fyrer alle deres fede hits af i domen på Grennessminde. Musikken henvender sig især til børn fra 6-12 år, men de yngste kan også være med. Så kom og syng med på ”Av!”, ”Hop Lidt Mer” og YouTube-hittet ”Min Far” – og fyr den af sammen med Danmarks bedste hiphop-gruppe for børn!

På Grennessminde får du samtidig alt godt fra naturen. Gå en dejlig tur i markerne og pluk dine egne grøntsager. Besøg dyrene og klap en ged, en alpaka eller en kanin. Eller hvad med et tage et smut ind i caféen og køb lækre kager og dejligt brød? Rundt i området er der flotte naturstier, og du kan også gå på opdagelse ved bålpladsen og i insekthotellerne.

Så tag familien med til en fantastisk dag med både koncert og skønne naturoplevelser.

Sted: I Domen på Grennessminde, Snubbekorsvej 16-18, 2630 Taastrup
Dato og tid: d. 17. maj 2020 kl. 10.30