• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med De 3. Kgl. Tenorer inkl. middag

15. november kl. 18:00

Genkendelsens glæde er en af de største, og den bliver ikke mindre, når melodierne får en ny klang ved at blive iklædt disse tre dygtige kongelige sangere, som udgør De 3 Kgl. Tenorer. De tre tenorer og en pianist har fundet sammen med både stil og smil, trods forskelle i udseende og stemmeklang, men netop disse forskelle fremhæver deres underholdning og giver den et særpræg, som tiltaler. De synger operaarier, som selv operahadere kender og holder af, og endnu mere befriende er det, når humeren tænger sig på gennemførelsen af sprudlende Broadway musicals af Gershwin, Rogers, Lloyd Webber m.fl., eller nogle af vore egne danske evergreens.

Arrangør: AOF Vestegnen, FOF Københavns Omegn og Voksensundervisningens Samråd i Høje-Taastrup Kommune

Spillested: Taastrup Kulturcenter, Poppel Allé 12, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: Fredag d. 15. november 2019 kl. 18.00