• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kim Larsen – Live-musik Banko! (UDSOLGT)

18. oktober kl. 19:00 - 21:00

Kim Melius Flyvholm Larsen og hans musik er noget, vi alle har et helt specielt forhold til. Kim mistede kampen til kræften søndag d. 30. september, og han bliver i disse dage hyldet over hele Danmark.

I efterårsferien mindes vi Kim Larsen og hans mange sange med Live-musik Banko. Magnus Rossen har guitaren og spiller sangene live, mens I skal gætte, hvilken titel sangen har og krydse den af på pladen, hvis I har den.

Et hyggeligt arrangement, hvor vi skal høre Kim Larsens mange og store sange.

Så hvad er Musikbanko?

Musikbanko er næsten lige som almindelig banko, med undtagelse af én ting... I stedet for tal, er det sange som er på pladen. Det bliver, i denne omgang, livemusik  med Kim Larsens musik og der er lækre præmier på højkant. Vi spiller først om 1, 2 og 3 rækker og derefter hele pladen.

Der vil være præmier til vinderne.

Denne aften er dedikeret til Kim Larsen, så hvis man har en skøn anekdote, oplevelse eller andet med Kim, så er man meget velkommen til at dele den!

Der er 2 bankoplader inkluderet i prisen. Hvis man ønsker flere, koster de 5 kr. stykket.

Arrangør: Kulturhusene

Sted: Medborgerhuset

Pris: 40 kr. pr. person (2 bankoplader er inkluderet i prisen)

Tid & Dato: 18 okt. kl. 19-21.

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71