Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Trompetkoncert med Frederik Treu

9. oktober kl. 19:30

DKK60 - DKK125

Koncerten med Det. Kgl. Kapels Messing Kvintet den 9. oktober i Taastrup Kulturcenter - er aflyst på grund af sygdom, men bliver erstattet af en koncert med den 16-årige trompetist, Frederik Treu, som er elev på Høje-Taastrup Kommunale Musikskole, og som akkompagnatør på flyglet har han Balder Neergaard.

Efter en kort pause kommer Toke Møldrup og spiller uddrag af Bachs seks cellosuiter og akkompagneres af Viggo Mangor på kammerorgel.

Frederik Treu spiller to satser fra Alexander Arutiunians berømte trompetkoncert i As-dur fra 1950.

Frederik har været solotrompetist i Tivoligarden og vil til foråret søge ind på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Efter en kort pause spiller cellisten Toke Møldrup og Viggo Mangor på kammerorgel uddrag af Bachs 6 cellosuiter. Toke Møldrup har lige afsluttet en CD-indspilning af disse suiter, som udkommer på forlaget Bridge Records i New York i begyndelsen af december. Denne indspilning er lavet med henblik på at vise nye og spændende fortolkninger af Bachs utrolige dybder og åndelige rigdom, som gør, at han stadig anses for Tysklands største komponist og som inspirator for masser af nulevende musikfolk.

Billetpris:
60 kr. (Studerende)
125. kr.
Gratis for medlemmer

Billetter kan købes i døren

DKK60 - DKK125

Taastrup Kulturcenter