Kæmpernes Fødselsdag

7. september kl. 10:00 - 12:00

GRATIS

Hurra hurra Kæmperne har fødselsdag!
D. 7. september har alle Vestegnens kæmper fødselsdag, de blev bygget under Vestegnens Kulturuge i 2016 og bliver nu fejret under Vestegenens Kulturuge 2019 (uge 37). Vores egen kæmpe, Teddy Venlig sidder ude i Hakkemosen og venter på, at vi kommer og siger tillykke og holder en kæmpe fest for ham.

I Hakkemosen får vi besøg af kæmpebussen og spiser fødselsdagsmad sammen. I en spændende skattejagt skal Kæmpernes Internationale Organisation for Store Komsammener (K.I.O.S.K) bruge din hjælp, så det er meget vigtigt at du kommer og er med, så vi kan løse gåden.

Der vil også være koncert med HipSomHap, der leverer det sejeste show spækket med seje rim, syge beats og masser af hiphop-attitude i børnehøjde. Musikken henvender sig især til børn fra 6-12 år, men de yngste kan også være med. HipSomHap har skrevet en sang om kæmperne, som de vil optræde med sammen med flere af deres store hits.Så kom og syng med på ”Av!”, ”Hop Lidt Mer” og YouTube-hittet ”Min Far” – og fyr den af sammen med Danmarks bedste hiphop-gruppe for børn!

Du kan læse mere om Kæmpernes Fødselsdag og se det fulde program for kulturugen på vestegnenskulturuge.dk eller på Vestegnens Kulturuges app.

Du kan også besøge alle de andre kæmper på Vestegnen i løbet af dagen. Følg med under begivenheden "Kæmpernes Fødselsdag - HipSomHap & Skattejagt" på Facebook.

Sted: Hakkemosen, v. Teddy Venlig
Dato og tid: d. 7. september kl. 10-12
Pris: gratis, bare mød op til en kæmpe fest

GRATIS