• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kæmpe Bogevent på Taastrup Bibliotek

11. september kl. 11:00

GRATIS

Invitation til alle 0., 1. og 2. klasser

Kæmpe Bogevent på Taastrup Bibliotek

Vestegnen er fyldt med kæmper, og hvis man ser godt efter, kan man øjne et spor fra dem – et fodspor, en flig af en trøje eller måske et lille hår. Lær de mystiske kæmper at kende, når forfatteren Adam O. og illustratoren Aske Smidt Rose i anledning af Vestegnens kulturuge gæster

Taastrup Bibliotek onsdag 11. september kl. 11.00

Borgmesteren åbner arrangement ved at klippe snoren på bogen om Vestegnens skjulte kæmper.

Adam O. læser op, imens Aske Schmidt Rose live tegner figurer fra den bog de sammen har produceret. Efter oplæsningen er det børnenes tur til at tegne deres egne kæmper på en stor rulle papir med kyndig hjælp fra illustratoren. Tegningerne udstilles på biblioteket i kulturugen.

Børnene får hver et eksemplar af bogen med hjem, så de ikke vil være i tvivl om hvilken kæmpe de engang imellem ser et glimt af, der hvor de bor.

Tilmelding til arrangementet kan ske til: bibskoler@htk.dk

Der er en bog til alle børn i indskolingen i Høje-Taastrup kommune. Skolerne vil få bøgerne bragt ud til de klasser, som der ikke er plads til på biblioteket.

GRATIS

Taastrup Bibliotek