JUMP – Danseforestilling i Verdensklasse

5. marts 2020 kl. 20:00

Oplev en danseforestilling i verdensklasse!! Gør dig klar, bøj dybt i knæene og spring – livet venter ikke!

Uppercut Danseteater og den anerkendte israelske koreograf Ofir Yudilevitch slipper scenegulvet og udfordrer tyngdekraften. Scenegulvet er erstattet af et kæmpemæssigt Air Floor af fineste slags, som løfter forestillingen op i helt nye luftlag både koreografisk, visuelt og teknisk. Det er urban contemporary dans uden sikker grund under fødderne.

Med barnets hoppende glæde og boblende kærlighed tager livet fart, men hurtigt bliver leg til konkurrence og konkurrence til livets hårde realiteter. Du tager springet; springer for livet, og om du lander på benene eller snubler, og om du har modet til at rejse dig igen, vil tiden vise.

JUMP er en forestilling om at agere, springe, falde, snuble og om at finde sine ben igen. Om at være eller bære sine fejl i så høj grad, at man måske i sidste ende ender med at lykkes.

Spilledato & tid: Torsdag d. 5. marts 2020 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris: 95 kr. + gebyr (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser

5. marts 2020