Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158

Julie Maria (SOLO)

14. oktober kl. 20:00

Det sidste den brede skare hørte til Julie Maria var da singlen "Beat" bragede ud af radioen som P3s Uundgåelige i starten af 2013. Det skulle blive stormen før stilhed.

Efter år væk fra musikken, hvor helt nye aspekter af livet fik lov at fylde, brød Julie Maria stilheden. Længslen efter at skrive nye sange havde vokset sig større end den gravide mave og større end tvivlen, der ellers altid havde været en livsledsager. Med sangen "Sangene", der blev sluppet løs i februar, brød Julie Maria stilheden. "Sangene" fik en rørende og varm velkomst af hendes fanskare, såvel som af både GAFFA og Bands Of Tomorrow med ord som ”Julie Maria vender stærkt tilbage”. Nu banker hun på med singlen"Sådan Det Skal Være".

Om singlen fortæller Julie Maria: - Hele mit liv har jeg arbejdet med og imod livets paradokser. Hvis man kender mine sange vil man vide at jeg ikke har forholdt mig sovende, men har været i en konstant selvransagende proces i forsøg på at fange kimen til en frihed, jeg altid har vidst fandtes indeni mig. Men der var noget imellem mig og den - friheden. Hun fortsætter: - Jeg har skrevet de første 50 sange om at være på vej for at finde hjem. Jeg har brugt de fleste af mine vågne timer på at forstå livets uendelige paradokser. Jeg har konstant bevæget mig på en knivsæg, hvor jeg oplevede at jeg kunne falde til begge sider. Men en morgen vågnede jeg med en ny og dejlig fornemmelse af helhed i min krop. Jeg slog øjnene op og slog ud med armene og greb sætningen der dansede over mit hoved. Der stod: Julie, drop det. Du kommer aldrig hjem. For det sådan vi er. Og det er sådan det skal være, afslutter Julie Maria. "Sådan det skal være" udkom den 17. marts og er forløber for albummet "Danse Til Vi Dør", som udkom i maj.

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup