Julemarked i Taastrup Kulturcenter

21. novemberkl. 10:00 - 14:00

D. 21. november inviterer Kulturhusene indenfor til en af højtidens vigtigste arrangementer, nemlig Julemarkedet! Vi har plads til hele familien og der vil være noget for både for store og små og så er det GRATIS.

Blandt de 40 udstillere kan du købe flot originalt håndværk, og så har du endda chancen for at vinde flotte præmier i vores store julelotteri! Der skal altid være noget godt til ganen i juletiden, og vi byder på æbleskiver & gløgg og lækre sandwich til både børn og voksne, i caféen.

Vi glæder os til at skyde julen i gang med jer alle!

Bliv udstiller: Hvis du vil have en gratis stand på markedet kan du sende en mail til CarinaZi@htk.dk, med følgende informationer: Fulde navn, mailadresse samt hvilke hjemmelavede varer du vil sælge. Der er deadline for tilmeldinger d. 29. september.

Begivenhed Kategori:

Taastrup Kulturcenter