• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julekoncert 2018 m. Stig Rossen og Andrea Lykke Oehlenschlæger

25. november kl. 19:30

DKK420 - DKK440

Med en udsolgt sal indtog Stig Rossen Taastrup Teater & Musikhus med sin store og roste julekoncert i december 2017. Mange har efterfølgende kontaktet os og ønsket, at Stig Rossen skulle komme forbi igen i 2018.

Vi har arbejdet på højtryk for, at det kunne lykkedes, og vi kan nu med stor glæde annoncere, at Stig Rossen også vil synge julen ind i 2018.

For fireogtyvende år i træk tager Stig Rossen ud på sin meget populære juleturné i november og december måned. Som altid byder Stig Rossen på et bredt repertoire fra ind- og udland.

Stig Rossen startede ud i Brændkjær Kirke i Kolding i 1995 med de hyggelige julekoncerter, og de seneste år har der været over 30 årlige koncerter.

Det er ultimativ jul, der indhyller Stig ́s julekoncerter med traditionelle og elskede sange – mest fra Danmark, men passende krydret med de bedste fra udlandet. I 1997 kom cd ́en ”Julelys” på gaden. Første skæring på pladen er ”Det kimer nu til julefest” og netop det traditionelle billede med den mest julede af alle julesalmer fra den danske sangbog understreger den stemning, som Stig ønsker at frembringe til koncerterne.

Årets gæstesolist - Andrea Lykke Oehlenschlæger

Stig Rossen kan med glæde præsentere Andrea Lykke Oehlenschlæger, som dette års gæstesolist.

Andrea er en ung pige på 20 år fra Ringkøbing. Hun har sunget siden hun var barn og har spillet til mange arrangementer og mindre koncerter igennem årene.

Da hun startede i Ringkøbings Big Band, voksede drømmen om at få en sangkarriere, og efter gymnasiet valgte hun at flytte til København for at udleve hendes drøm.

Andrea har sunget sammen med bl.a. The Antonelli Orchestra, Mads Langer, Simon Kvamm fra bandet Nephew, og hun har også optrådt for Dronning Margrethe.

Vi er meget glade for at have hende med Stig Rossens Juletur. De to har sunget sammen tidligere, og glæd jer –det bliver en stor oplevelse.

Spilledato & tid: 25. november 2018 kl. 19.30 (Baren åbner kl. 18.30 - Dørene til salen åbner 19.15)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart):
PG1: 440 kr. + gebyr
PG2: 420 kr. + gebyr