James Rasmussen Trio – Four Jacks og John Mogensen

17. oktober kl. 19:00

Four Jacks og John Mogensen:

Mere end tyve år er det blevet til, siden James startede med at underholde, med Four Jacks og John Mogensen sange.
Kom og oplev en musikalsk stjerne-aften, i selskab med James Rasmussen Trio. James var en fjerdedel af den hæderkronede sang kvartet Four Jacks, hvor også John Mogensen, Bent Werther og Poul Rudi deltog. James afløste Otto Brandenburg i 1958.

James Rasmussen Trio underholder publikum med de allerstørste radio-hits fra dengang, og undervejs fortæller James Rasmussen anekdoter, fra hans tid i legendariske Four Jacks. Her er en enestående mulighed for at høre og se den ægte vare synge bl.a. Mandalay, Tom Dooley, Chaio Chaio Bambina, og Åh Marie A`ve`hjem te`dig.

James Rasmussen Trio er: James Rasmussen (vokal og guitar), Søren Engel (bas og vokal), samt Jimmi Koldenborg (trommer og vokal). Søren Engel er kendt fra bl.a. Delta Cross Blues Band, og Jimmi Koldenborg kendt fra Frede Finn og Funnyboys.

Spilledato & tid: 17. oktober 2019 kl. 19.00 (Baren åbner kl. 18.00 - Dørene til salen åbner 18.45)

Spilletid: 2 x 45 min.

Billetpris: 95 kr. + gebyr (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser