Jacob Dinesen

1. juni kl. 20:00

OPLEV JACOB DINESEN I HELT UNIKKE OMGIVELSER

De fleste musikelskere husker nok stadig 2017 som året, hvor den kun 22-årige  Jacob Dinesen voksede ud af ingenting og erobrede de danske spillesteder og hitlister - med en kæmpe fanskare til følge.

100 koncerter blev det dengang til, og ganske imponerende for en debuterende artist blev samtlige indendørs shows solgt ud. Siden har mange publikummer måtte se langt efter at opleve den unge Dinesen på landets lokale scener igen, da 2018 ”kun” bød på 2 stort anlagte arena shows i hhv. Jylland og København samt få festival shows sommeren over.

Men i 2019 er Jacob og hans band igen ude på de danske festivaler og open air scener. Her får det hungrende publikum mulighed for at opleve Jacob Dinesen i helt unikke omgivelser ude i Hedelands Amfiteater. Her bliver natur, musik og en af Danmarks bedste musikere smeltet sammen til en hel unik koncert, som ikke kan opleves mange steder i Danmark.

Når vi nærmer os, vil vi offentliggøre hvilket band, der kommer til at varme op til den store koncert med Jacob Dinesen. Så følg med her på siden eller på facebook.

Pladser samt mad og drikke:

Der vil være mulighed for at købe mad og drikke til koncerten. Mad- og drikkeboder åbner kl. 17.30. Det er ikke tilladt at medbringe sin egen mad og drikke.

Til koncerten vil der være unummererede pladser. Udsynet er godt fra alle pladser.

Programmet for koncerten er følgende (ændringer kan forekomme):

17.30: Pladsen åbner til mad- og drikkeboderne

19.00: Portene åbnes til Amfiteatret

20.00: Koncert

Praktisk Information:

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus og Kul'tour 2019

Spillested: Hedeland Amfiteater, Tranemosevej 8, 2640 Hedehusene

Spilledato & tid: Lørdag 1. juni 2019 kl. 20.00 (Pladsen til mad- og drikkeboder åbner kl. 17.30 - Portene til amfiteatret åbner kl. 19.00)

Billetpris: 275 kr. + gebyr

Pladser: Unummererede siddepladser (Udsynet er godt fra alle pladser)

1. juni

Hedeland Amfiteater