• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Isaac Kasule (AFLYST)

12. oktober kl. 20:00

Isaac Kasule har desværre været nødsaget til at aflyse koncerten. Vi håber, at han kan spille hos os en anden god gang.

Lørdag d. 12. oktober går det hele ned på Taastrup Teater & Musikhus, når sangeren Isaac Kasule kommer forbi teater og musikhuset i Taastrup! Det bliver en sinddsyg fest, hvor det bare skal fejres, at det er lørdag aften og weekend! Du kan opleve denne vilderen aften for kun 50 kr., så der er ingen undskyldninger!

Isaac Kasule er et undergrundsnavn, som er hastigt på vej op til overfladen, og de fleste har allerede hørt hans unikke stemme på omkvæd fra store danske hits. Han har bl.a. gæstet på Ankerstjernes ”Mit Navn I Lys” og ”Alle Vores Helte”, som er nogle af førnævntes største hits.

Det har været en lang rejse for den dygtige sanger, som har måtte gennemgå en omfattende kreativ ransagelse for at finde sin helt egen lyd – og den lyd er nu færdigudviklet og klar til at blive præsenteret for omverden. Isaac Kasule var senest aktuel med sin single SALUTE, som var en introduktion til den nye lyd, og han er nu klar med del flere sange som iscenesætter hans karakteristiske vokal.

Isaac Kasule har tidligere optrådt i Taastrup Teater & Musikhus til en undergrundskoncert ved navn SUB-CERT. Her optrådte han som gæstesolist, men er nu for alvor klar til at give koncert under eget navn.

Spilledato & tid: Lørdag d. 12. oktober 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris: 50 kr. + gebyr (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Ståpladser

, ,