SØG EFTER EVENT GENRE

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Intet

2. maj kl. 10:00

Titusindvis af danske børn og unge har været igennem fortællingen om Pierre Anthon, der går ud af skolen og klatrer op i et blommetræ den dag, han finder ud af, at det ikke er værd at gøre noget, fordi intet betyder noget. Han bliver siddende i blommetræet, og derfra råber han hver dag til sine klassekammerater om livets meningsløshed. De hører blandt andet på sætninger som “Alting er ligegyldigt. Alting begynder bare for at slutte. Det øjeblik, I blev født, begyndte I at dø. Og sådan er det med alt”. Det provokerer klassekammeraterne så meget, at de beslutter sig for at samle “en bunke af betydning”. Bunken begynder med et par grønne sandaler og en ny racercykel og ender blandt andet med et opgravet barnelig og en afhugget finger. Undervejs konfronteres de unge, der går i 7. klasse, med, hvad der betyder noget for dem selv og for de andre.. Det bliver en intens historie som nok skal sætte gang i debatten om eksistens og identitet.

Til Skoler og institutioner:
Det er muligt at få sendt en EAN-faktura ved bestilling af billetter pr. mail til billetter@htk.dk  - Oplys antal, navn på forestilling, skole, ean. mv.

For yderligere spørgsmål kan du kontakte koordinator Samanda Berlin på 42783993

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus
Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 2. maj 2018 kl. 10.00 & 12.15 (Varighed 70 min.)

Billetpris: 130 kr. + gebyr
Skoletilbud til begge forestillinger: 35 kr. + gebyr