• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Innovationsværksted

5. marts kl. 17:00 - 19:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 5. March 2019 at 5:00pm

One event on 2. April 2019 at 5:00pm

One event on 7. May 2019 at 5:00pm

Har du en god idé til en fed aktivitet for unge? Har du mod på at skabe noget sammen med dine venner for andre unge?

I denne workshop er det de unge der er i fokus. Vi brainstormer ideer til fede arrangementer, og selvfølgelig hygger vi også! Tobias og Magnus står til rådighed og hjælper med vejledning og ressourcer, så i kan få jeres event på plakaten. Der er ingen grænser for hvad vi kan lave sammen, og din deltagelse er helt på dine egne præmisser. Vi tilpasser os efter dig og din tid, så alle får muligheden for at være med.

Hvis du vil have mere info, eller vil fremlægge en ide, er du også velkommen til at skrive en mail til os på: MagnusRo@htk.dk

Så kom til Innovationsværksted med Tobias og/eller Magnus, hvor I får muligheden for at bringe jeres ideer ind i Medborgerhuset!

5. marts
Begivenhed Kategori: