Ida Corr

3. februar 2021kl. 20:00

Det syder af passion, integritet og et bundsolidt talent, når Ida Corr gør det, hun er allerbedst til. Med åbne arme inviterer hun land og rige til en musikalsk fest af største kvalitet – både gennem airplay, streaming og ikke mindst når hun performer live.

Med giganthittet ‘Let Me Think About It’ fik Ida Corr for alvor rygvind på den internationale løbebane sammen med stjerneproduceren Fedde Le Grand. Sidenhen har den aarhusianske sangerinde udgivet hele seks studiealbums, og i 2016 cementerede hun for alvor sit navn i danskernes bevidsthed med sin medvirken i Toppen af Poppen, hvor hun blandt andet præsenterede en uforglemmelig fortolkning af Gnags’ ‘Når Jeg Bliver Gammel’.

Der hersker ingen tvivl om, at det syder af passion, integritet og et bundsolidt talent, når Ida Corr gør det, hun er allerbedst til. Ida Corr formår at forny sig igen og igen, og i dag er hun en kunstner, som taler til alle generationer med extravaganza, varme og ikke mindst en skudsikker og farverig fest.

En fantastisk aften venter i Taastrup Teater & Musikhus d. 3. feb. 2021.

Spilledato & tid: Onsdag d. 3. feb. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 270 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Unummererede Siddepladser

3. februar 2021