• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hyggelig Weekend: Påskeperlerier

30. marts kl. 13:00 - 15:00

Det er påske, det er fridag, det skal vi fejre med påskeperlehygge!

Vi får besøg af Anja Takacs som sammen med jer vil lave en hel masse perlerier henover eftermiddagen.

Anja Takacs er nok bedst kendt som kvinden bag bøgerne ´Perledyr’, ’Perlevenner’ & ’Julevenner’ og ligger nummer 1 i appstore med hendes nye app ’Det Perler’. SÅ hvis vi siger at hun er vild med perler, så er det ingen underdrivelse.

Anja kommer med perler, perleplader og mønstre så vi rigtig kan komme i påskestemning. Hun har kyllinger, påskeharer, påske æg og alle mulige fine perlemønstre med sig så vi kan blive klar til påske.

Det skal være hyggeligt at holde weekend!

Det koster 30 kr. hvad enten du er voksen eller barn. Vi serverer kaffe/The og saftevand i caféen og glæder os meget til at hilse på jer.

Der er kun plads til 40, så husk at køb billetter da vi ikke kan garantere at der er plads på dagen.

30. marts
Begivenhed Tags: