Hyggelig Weekend: Lille Sky

2. november kl. 12:00 - 12:40

Kom og få en hyggelig formiddag i Hedehusene Bibliotek med musikfortællingen "Lille Sky" af Stine Michel. Det er gratis, men tilmelding er nødvendig - også voksne.

Omdrejningspunktet i musikfortællingen er lille sky, som er forsvundet. Det var efter et skænderi med solen, at den forsvandt. De to piger Trolderose og Trommelise savner lille sky. Deres klokketræ er visnet, og de har ingen steder at søge ly for solens varme stråler. De prøver igennem, musik, sang og dans at kalde lille sky hjem. En dag forstår lille sky, at den er livsnødvendig, og den finder mod til at vende tilbage.
Lille sky er en musikfortælling med masser af finurlige ord, rytmer at danse til, og en historie om venskab, mod og håb.

Varighed: 40 min.

Hvor: Hedehusene Bibliotek, Hovedgaden 516, 2640 Hedehusene
Dato og tid: d. 2. november kl. 12.00
Pris: gratis, tilmelding nødvendig via billetlink