Hyggelig Weekend: koncert med Babulja

5. oktober kl. 13:00

Babulja er et topunderholdende orkester, der spiller musik fra alle verdenshjørner, leveret helt ud over kanten. Med sange om alt fra piger til Piratos er der altid lagt op til smil på læben hos både børn og voksne. Oplev django, polka, svensk folklore, reggae, cubansk, brazil, sørøverskrammel og jazz, håndspillet fra A-Z. Orkesteret udfordrer, underholder og inkluderer publikum.

Gennem koncerten bliver der præsenteret mange forskellige instrumenter som sousafon, melodica, klaver, bas, trommer, klarinet, elguitar og percussion. Alle i orkesteret synger og tager del i at gøre oplevelsen for publikum så nærværende som mulig.

Før koncerten er der musikinstrument workshop med billedkunstner Maria Lau Krogh på Taastrup Bibliotek, som du også kan købe billet til. Det er kl. 10-12.30 og koster 40 kr.
Babulja starter nemlig en paradekoncert foran Taastrup Bibliotek kl. 12.45 og så kan du gå med dit nyskabte instrument i parade sammen med bandet, ned til koncerten på Medborgerhuset kl. 13. (500 m.)

Det er muligt at deltage i koncerten uden også at købe billet til workshoppen, og omvendt.

Sted: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup
Dato og tid: 5. oktober kl. 13