Hyggelig Weekend: Jul i Medborgerhuset

15. december kl. 10:00 - 13:00

Så er det sørme snart jul igen og for at komme i den helt rigtige julestemning inviterer Medborgerhuset indenfor til en fortryllende juledag med workshop med Høje Taastrup Billedskole og juleshow med Eventyrteatret.

Kl. 10-12.30: I workshoppen laver vi miniature landskaber med sne, dådyr, kaniner, julefeer og hvad der ellers hører til. Farveskalaen er masser af hvidt, lidt grønt, rødt, brunt og orange. Hertil kommer selvfølgelig glitter-flitter og kunstigt sne. Vinterlandskabet samles i et syltetøjsglas, lige til at stille til pynt derhjemme eller foræres væk som julegave. Billedskolens underviser, billedkunstner Charlotte Troldahl har udarbejdet workshoppen og står klar med fif og tricks.

OBS. Deltagerne bedes medbringe et stort rengjort opbevaringsglas med skruelåg hjemmefra.

Kl. 12.30-13: 20 unge talenter fra Eventyrteatret, optræder med deres nye juleshow, som traditionen tro altid indeholder nisser, magi og en eventyrlig historie.
Eventyrteatret er de sidste seks år kåret som ”Bedste børneteater” af Børn i Byen og spiller hvert efterår to store familiemusicals i Glassalen i Tivoli.

Der vil være mulighed for at købe æbleskiver, kaffe/te, juice mm. i caféen.

Sted: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup
Dato og tid: d. 15. december kl. 10-13
Pris: 50 kr.

Workshoppen er UDSOLGT, men det er muligt at købe billet, KUN til Eventyrteatrets juleshow kl 12.30, til 40 kr.

Følg også "Hyggelig Weekend" på Facebook.

15. december
, , , , ,