• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hyggelig Weekend – Hjertelys

28. april kl. 15:00 - 16:00

DK50

Ved denne koncert oplever børnene en musikfortælling om at tænde lyset i sit hjerte. Vi kommer med på en musikalsk og eventyrlig rejse ind i et magisk univers. Hvor Ea fortæller en historie om at tænde lyset i sit eget hjerte og spiller sange, der passer til, mens hendes kostumer forvandler sig på scenen.

Undervejs møder vi Drømmevæveren, som skaber alle børns drømme på sin drømmevæv. Vi møder også den mystiske troldmand Jaben De Gaben De Gritten Guderut, der kommer fra den dystre, bevogtede by Valaking, og Tåresamlersken som hjælper og styrker børn, når de er kede af det.

Det er en sansemættet musikfortælling, der vækker børnenes fantasi og tager dem ved hånden ind i en fortryllende verden af magi, drama, visdom og kærlighed.

Ea Philippa: Klaver og sang

Tira Skamby: Percussion