• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hyggelig Weekend: Børnekoncert med Martinis

18. november kl. 15:00 - 16:00

Her en boblende musikalsk cocktail bestående af Boogie-woogie, fantasi og sprudlende rytmer fra Brasilien.

De lystige musikalske fortællinger for små og store, handler om kærlighed, den store verden uden om os, den lille verden inden i os, og alle de skønner væsener der popper op i vores verdener.

Fortællingerne bliver formidlet via fantastiske sange, rytmer, soloer og alt det der gør at musikken kommer ind under huden og lever bobler videre på vej hjem.

Jazzsangerinden og sangskriver Kira Martini og hendes lystige og storswingende orkester Martini's, byder på en festlig koncert for børn i alle aldre, med børnesange fra Kira's fantasi, barndom og guitar.

Bandet består af.

Kira Martini: Sang og guitar
Mads Søndergaard: Keyboard og harmonika
Emil Brun Madsen: Bas
Peter Marott: Trompet
Morten Ærø: Trommer, percussion og marimba

Koncerten er for de 2 til 8-årige og varer 45 minutter. Det koster 50 kr. og der vil være gratis saftevand til alle børn.

Koncerten præsenteres i samarbejde mellem Kulturhusene og Live For Børn.

, ,

Medborgerhuset