SØG EFTER EVENT GENRE

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hyggelig Weekend: Børnejazz med Anna Spejlæg

14. april kl. 11:00 - 12:00

DKK30,00

Begivenhed Navigation

Anna tager spejlægget på hovedet, Sangkufferten under armen og en hel masse sjov og spillopper med i kufferten.

Når Anna Spejlæg kommer på besøg, så skal publikum være med til at synge, gætte sjove lyde og bevæge sig til musikken.

Anna spejlæg fortæller historier og stiller spørgsmål til publikum undervejs. Der skal leges superhelte og køres i bil til USA. Og hvem ved noget om jorden og solen? Anna spejlæg elsker at danse og fjolle, og det kan hun ikke gøre alene.

Man ved aldrig, hvad der bliver spillet, for det bestemmer sangkufferten nemlig selv. Publikum skal være med til at trække emner i kufferten, og Anna Spejlæg skal tit bruge nogle frivillige til noget sjovt.

Det skal være hyggeligt at holde weekend!

Det koster 30 kr. hvad enten du er voksen eller barn. Vi serverer kaffe/The og saftevand i caféen når børnekoncerten slutter og glæder os til at hilse på jer.

Her ligger vi farveblyanter og kopi tegninger frem, og i må blive lige så længe i har lyst til.

Der er kun plads til 100, så husk at køb billetter da vi ikke kan garantere at der er plads på dagen.

DKK30,00
Begivenhed Tags: