SØG EFTER EVENT GENRE

Hvem fanden er Mads de Krak?

1. september kl. 20:00

Mads de Krak er Danmarks yngste komiker. På trods af en ung alder, så har han stået på den danske Comedy scene i 3 år, men det er der ikke særlig mange der ved, og derfor laver Mads de Krak nu sit første onemanshow “Hvem fanden er Mads de Krak”.

I showet snakker Mads om ALT, hvad der falder ham ind. Han snakker bl.a. om sin mors død, som Mads har fundet en sjov vinkel på, han snakker om livet før og efter sorgen, derudover vil han selvfølgelig snakke om ungdommen, da han selv er en del af den.

Mads har bl.a. opnået en semifinale plads ved DM i stand-up 2017, og han har optrådt utallige gange på diverse Open Mikes.

Han vil med sine sjove jokes forsøge at hive verden ud af proportioner og ned i øjenhøjde, så latteren er den eneste udvej, I det hele taget vil Mads sørge for, at du vil få en god og underholdende aften.

BONUSINFO

Som bonusinfo så kommer Mads de Krak fra Høje-Taastrup, og han har været drivkraften bag Taastrup Teater & Musikhus' populære "Open Comedy Show", som har kunne præsentere flere store komikere som Lasse Rimmer, Ruben Søltoft, Mick Øgendahl, Brian Lykke, Martin Nørgaard og Dan Andersen.

Mads har fået en masse store roser på vejen, så kom ind og se ham inden han bliver alt for kendt!

Spilledato & tid: 1. september 2018 kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris: 50 kr. + gebyr

Pladser: Unummererede siddepladser