Hoppene Lopper -Ukulele

16. september 2019 kl. 0:00 - 28. januar 2020 kl. 0:00

I denne workshop undersøger vi den lille firstrengede guitar, ukulelen. Instrumentet nyder større og større interesse herhjemme pga. dens ’naturlige’ musikalitet. Det er et forholdsvist nemt instrument at komme igang med at spille på.
Workshoppen starter med at børnene lærer at spille et enkelt greb. Når det kører, så udvider man til to greb, men nu sidder børnene i grupper, så børnene kun skal forholde sig til et enkelt greb ad gangen.
I løbet af 90 minutter kan vi spille sange fra hele verden, for de fleste rigtig gode melodier har sjældent mere end tre-fire akkorder.
Andreas Ugorskij er guitarist i det prisvindende band Klezmofobia, med hvem han har turneret over hele verden.

Færdighedsmål
Eleven kan anvende akustiske musikinstrumenter i sammenspil med hele klassen
Vidensmål
Eleven får elementær viden om ukulelen og lærer centrale fagord og begreber.

Undervisningsmaterialet hentes som pdf herunder.

Fag: Musik
Målgruppe: Mellemtrin
Dato og tid: D. 16. og 17 september 2019 kl 8.30 og 10.30 (i Taastrup Kulturcenter) samt d. 27. og 28. januar 2020 kl. 8.30 og 10.30 (i Medborgerhuset)
Hvor: Medborgerhuset- Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup eller Taastrup Kulturcenter- Poppel Allé 12, 2630 Taastrup
Pris: 35 kr. pr. billet ex. moms
Varighed: 90 min.

Tilmelding: carinazi@htk.dk. Send en mail med skolens navn, EAN nummer, CVR nummer, samt billetantal i alt og hvilken klasse. Husk også at skrive dato og tid på hvilken workshop i ønsker at booke. Der er plads til én klasse pr. tidspunkt.

Der vil sendt en faktura via EAN.

En del af Kulturpakken for alle skoler i Høje Taastrup Kommune

Undervisningsmateriale