• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Holgers Forsvarstale

4. november kl. 19:30

DKK250 - DKK270
Holgers Forsvarstale med Farshad Kholghi og Mads Keiser

Farshad Kholghi og Mads Keiser har skruet et show sammen, der svinger mellem standup, skøre indfald, vanvittige historier og musikalske indslag.

Den hyggelige komiker Holger har altid fulgt én regel: Man sparker opad - aldrig nedad. Men en aften på scenen, mens han joker med de højreorienterede partiers kamp for at stjæle vælgere fra hinanden, kommer han til at bruge ordet “kannibalisme”. En sort kvinde blandt publikum føler sig krænket over brugen af netop dette ord og beskylder Holger for at være en midaldrende hvid racist. Holger bliver meldt til politiet og sigtet efter racismeparagraffen. En retssag er uundgåelig. Som Dante går Holger gennem sit indre inferno og møder forskellige skikkelser: Gud, Gandhi, Voltaire, Sokrates og endda Holgers egen ekskone, der hver især - på godt og ondt - kommer til at åbne hans øjne.

Holgers Forsvarstale er en musikalsk og grænseløs komedie om løse grænser for komik. Se Farshad Kholghi og Mads Keiser - med vanlig følsomhed - trampe ind i tidens største spinatbede; Den politisk korrekthed og offerrollen som våben.

Arrangør: Høje-Taastrup Teaterforening

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup