Billedskolen -Samarbejder

1. september 2020 kl. 0:00 - 1. juli 2021 kl. 0:00

Høje-Taastrup Billedskole er et kommunalt fritidstilbud hvor kunstinteresserede børn og unge fra 1. til 10.klassetrin modtager billedkunstundervisning i deres fritid. Billedskolens undervisere er alle professionelle billedkunstnere.

På Billedskolen arbejder med at styrke elevernes evner til at få ideer, at fordybe sig og realisere gennemarbejdede værker. De kunstneriske processer indebærer: idé-udvikling, proces-arbejde og ved afslutning af et forløb præsentation/udstilling af de færdige resultater. Målet er at give børnene et skærpet blik de kan bruge i mange sammenhænge, både nu og fremadrettet.

Ønsker jeres skole et samarbejde med Billedskolen? Så er I velkomne til at kontakte Billedskolens leder Berit Nørgaard på billedskolen@htk.dk eller per telefon: 4335 2848. Et samarbejde kunne for eksempel være et workshop-forløb i forbindelse med en temauge, en udsmykning eller et tværfagligt projekt.

Følg Billedskolens mange aktiviteter via @højetaastrupbilledskole på Facebook og Instagram.

Start:
1. september kl. 0:00