Et Hjerte af Is og Sne

9. december kl. 11:00 - 14:00

Så kan Høje-Taastrup Dramaskole igen invitere til en storslået juleforestilling, hvor Dramaskolens elever kommer til at stå på en professionel teaterscene i Taastrup Teater & Musikhus. Her vil de i forestillingen "Et hjerte af Is og Sne" vise alt det, som de har lært og har haft det sjovt med det sidste halve år indenfor drama og dans.

Et Hjerte af Is og Sne handler om søskendeparret Karl og Katrine. De bor i et helt almindeligt hus, i en helt almindelig by.

I skolen har Karl det ikke nemt. De andre holder ham udenfor, og en dag får han nok og stikker af ind i verdenen af is og sne. Her er der ingen, der driller ham. Men Katrine savner ham. Nu er der ikke andet at gøre for Katrine end at drage ind i eventyret for at forsøge at få sin bror med hjem igen. Her møder hun røvere og kongelige, gode og onde, dyr, mennesker og nisser.

Men vil hun nogensinde finde Karl og få ham med hjem igen?

Arrangør: Høje-Taastrup Dramaskole

Spilledato & tid: 9. december 2018 kl. 11.00 & 14.00 (Baren åbner en time før start - dørene til salen åbner et kvarter før start)

Varighed: Ca. 1 time og 45 min (inkl. pause)

Billetpris: 25 kr. + gebyr  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)