• Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST // High T Big Band // Jazz I Uge 3

21. januarkl. 20:00

KONCERTERNE I UGE 3 ER AFLYST PGA. COVID-19 NEDLUKNINGEN. ALLE BILLETKØBERE ER ORIENTERET.

High T Bigband har gennem 30 år været fast del af det lokale jazz liv i Høje Tåstrup kommune. De seneste år har bandet under ledelse af dirigent Anders Larson spillet både til private fester, firma arrangementer samt offentlige koncerter under Copenhagen Jazz Festival og Tåstrups eget ”Under Træet Festival”

Repertoiret favner bredt og trækker både fra den klassiske swing periode med Count Basie og Frank Sinatra og op til et nyere repertoire komponeret og arrangeret af blandt andet Bill Potts og Quincy Jones.

Til Jazz i Uge 3 i Taastrup Teater & Musikhus til januar 2021 vil High T Bigband blive suppleret af såvel stryger som vokalgruppe, alle fra Tåstrup.? Der venter publikum en festlig og swingende aften.

High T Big Band er et alsidigt bigband der fokuserer på at spille swingende og autentisk dansemusik fra 1940’erne, 50’erne og 60’erne.

Det 18 mand store orkester manøvrerer ubesværet farvandet mellem klassikere fra crooners som?Frank Sinatra, Dean Martin og Sammy Davis Jr.?Der kan også høres swingnumre fra dengang jazz først og fremmest var dansemusik, og blev spillet af kunstnere som Gene Krupa, Count Basie og Duke Ellington, når High T Big Band går på scenen.

Spilledato & tid: Torsdag d. 21. jan. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 100 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Unummererede Siddepladser

21. januar