SØG EFTER EVENT GENRE

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Henning Stærk – Akustisk

8. juni kl. 20:00

Henning Stærk is still going strong

Rockens ”Grand old man” kommer til Hedehusene i Kul'tour ugen og holder akustisk koncert med sit band i Hedehusets store sal fredag den 8 juni kl. 20.00

Han har været en af rockens konger i mange år og er stadig på Landevejen – Han er født i Holstebro, men flyttede i 1970 til Århus, hvor karrieren rigtig tog fart.

Han udgav sin første single i 1967 – dengang i vinyl, og nu 50 år siden fejredes dette med at udgive 2 nye singler – dog nu digetalt.

Et liv med rock'n roll er ikke skånekost. Og mange i hans generation har været hårde ved sig selv. Men lysten til musikken og den magi, der opstår, når man spiller en koncert for et medlevende publikum, holder mig i gang, siger Henning Stærk.

Derfor kører tourbussen fortsat i 2018 og Henning Stærk spiller den musik, han holder allermest af.

Han havde sin debut i 1965, har spillet mere end 3000 koncerter, vundet en grammy og flere guldplader. Den ene blev endda overrakt af Johnny Cash.Han har lavet indspilninger i London og Memphis og spillet sammen med en masse dygtige musikere.

En lang spændende karriere med rock, rockn roll og blues Vi glæder os til at høre de kendte numre og nogle nye og høre the grand old man give den hele armen i Hedehusene.

Arrangør: Kul'tour

Spillested: Hedehuset, Hovedgaden 371B, 2640 Hedehusene

Spilledato & tid: 8. juni kl. 19.30 (Dørene åbnes kl. 19.00)

Billetpris: 125 kr.