SØG EFTER EVENTS I KULTURHUSENE

Kulturcenter-neg      Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hanne Vibeke Holst – Som Pesten

6. september 2018 kl. 19:00

DKK50

Tag med en af Danmarks største forfattere på en rejse ind i litteraturens verden, når Hanne-Vibeke Holst inviterer os med ind i sit forfatterunivers. Dér, hvor hun researcher, komponerer sine fantastiske fortællinger og skaber sine spændende, stærke karakterer.

Foredraget tager afsæt i Hanne-Vibeke Holsts seneste succes, Som pesten (udg. september 2017). I foredraget fortæller Hanne-Vibeke om sin højaktuelle roman, der centrerer sig om et af tidens værst tænkelige mareridt: Udbruddet af en farlig influenzapandemi, som begynder i Danmark og siden breder sig til resten af planeten.

I romanen er det den danske læge Karoline Branner, der netop er tiltrådt en stilling som koordinator i WHO’s afdeling for pandemier og epidemier, der har til opgave at inddæmme og stoppe den aggressive virus. Da hun ved romanen begyndelse ankommer til Genève med sin familie, tror hun fuldt og fast på, at verdenssamfundet vil gøre det rigtige ved at stå sammen under en krise, der især rammer de fattigste og mindst priviligerede. Men hun bliver snart klogere, efterhånden som panikken breder sig, krisen spidser til og det går op for hende, at alle har deres egen dagsorden. Og da hun presses af stærke politiske og økonomiske kræfter, må hun tage stilling til, om hun orker at kæmpe videre for det, hun tror på. Nytter det at slås for en bedre verden eller kan vi ligeså godt give op og overlade den til mørkets kræfter? Er vi i stand til løse klodens udfordringer i fællesskab eller hytter vi hver især vores eget skind? Hvad kan vi gøre i en tid, hvor afgrunden nærmer sig og rådvildheden breder sig? Hvordan træffer vi de rigtige valg?

Glæd dig til et tankevækkende foredrag, hvor Hanne-Vibeke Holst går helt tæt på tankerne bag og sit arbejde med den anmelderroste spændingsroman om det moderne menneskes handlinger på kanten af katastrofen.

 

Arrangør: AOF Vestegnen og Høje-Taastrup Bibliotekerne

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 6. september 2018 kl. 19.00 (dørene åbner kl. 18.00)

Billetpris: 50 kr.

Pladser: Unummererede (Siddepladser)

Detaljer

Dato:
6. september 2018
Tidspunkt:
19:00
Pris:
DKK50
KØB BILLET
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Pl.
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Arrangør

Bibliotekerne