Hanne Boel – Akustisk

7. december kl. 20:00

Indspilningerne af Hanne Boels kommende album er i fuld gang, og albummet udgives i det tidlige efterår. Udgivelsen følges op af en akustisk tour, hvor Hanne Boel har guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch med sig.

Hanne Boel er i gang med indspilningerne af sit nye album. Hendes første studie album i 8 år. Et album med nye originale sange skrevet af hende selv og indspillet med nænsomhed sammen med gode venner.

På live-fronten er Hanne Boel genforelsket i at gøre det, hun er bedst til og elsker mest, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum. Målet er at give en fantastisk oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det blusede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag.

På sin kommende akustiske tour i efteråret 2019 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Hanne Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær. Sammen med Jens Runge og Jacob Funch besøger Hanne Boel hele 39 spillesteder og kirker rundt omkring i Norge og Danmark.

Spilledato & tid: 7. december 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris: 275 kr. + gebyr (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser

7. december