• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Halfdanskerne i Ansgarkirken

2. juni kl. 15:00

Siden Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold i 2008 begyndte deres samarbejde om at arrangere og fortolke sange af danske digtere som Halfdan Rasmussen og Benny Andersen, er det kun gået en vej – fremad. År efter år er det blevet til flere og flere koncerter i hele landet, og det er ikke så underligt, at folk i alle aldre strømmer til, når Halfdanskerne er på plakaten.

Trioen har nemlig alt, hvad der skal til. Et stort overblik over den poetiske danske sangskat og historierne bag, en stærk fornemmelse for, hvilke sange der kan gøres relevante og aktuelle i nye versioner og en usædvanlig evne til at formidle kulturarven på en morsom og nærværende måde. Det hele serveres af 3 flotte fyre med smukke akustiske instrumenter og vellydende vokaler, som fyrer den af på scenen. Samlet leverer de en koncertoplevelse i absolut topklasse.

Så glæd jer til en dejlig koncert i Ansgarkirken.

PRAKTISK INFORMATION:

Spillested: