Halberg & Friends

14. novemberkl. 20:00

De allerstørste hits, som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd, er nu vendt tilbage til livescenerne med et helt nyt band Halberg & Friends. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år, bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne solo albums.

Sange som 'Magi i Luften', 'Efterår”, 'Elskes af dig', 'Jeg vil la’ lyset brænde', 'Mandagsstævnemøde', 'Brændende Læber' og ”'Transit' bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde…- og det med med nogen af landets allerbedste musikere.

Halberg, Sivertsen, Schandorf – 3 af de oprindelige medlemmer af ”Halberg Larsen”, keyboardspilleren Gorm Bülow samt den fortryllende sangerinde Heidi Degn – giver de mange gode sange nye vinger.

Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil give sine bedste sange nye vinger.

Glæd Jer til et forrygende genhør i Taastrup Teater & Musikhus!

Poul Halberg – Guitar & Vokal
Heidi Degn – Vokal
Jan Sivertsen – Trommer
Jette Schandorf – Bas
Gorm Bulow - Keyboards
NB! Ved nogle koncerter optræder Halberg & Friends akustisk i en "Low Key" version.

Spilledato & tid: Lørdag  d. 14. nov. 2020 kl. 19.00 (Dørene til foyer og salen åbner kl. 19.00)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart): 195 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Ståpladser (Der vil være få siddepladser til koncerten. De vil fordeles efter først-til-mølle princippet)