Habibi

17. september kl. 13:00

Et eventyr om identitet, forskelle og frygt. Om hvad der sker, når angst og mistro rykker ind i samfundet, ind I familien, ind i individet.

Sara er en dansk pige på 16 år. Hun bor sammen med sine forældre på en villavej og bruger sin tid på skole, veninder og kor. En helt almindelig morgen vågner Sara op og kan kun tale arabisk. Hun tænker på dansk og forstår kun dansk – men ordene der kommer ud af hendes mund, de er arabiske.
Det er ikke normalt! Det er uforklarligt. Hvad sker der? Alle dem hun elsker, bliver bange for hende. For hvem er Sara? Er hun ved at blive radikaliseret? Er hun spion for CIA? Konverteret? En wanna-be-araber? Vil hun bare have opmærksomhed?
Sara er med ét fremmed i sit eget liv. Alt er ude af kontrol, og hun har ikke længere noget at miste.

Forestillingen inviterer eleverne med på en rejse, hvor dilemmaer fra deres hverdag, teaterforestillingen og deres egne kreative udtryk indgår i en dynamisk dialog. Målet er, at vores fælles rejse skaber refleksion og debat, som afspejler elevernes livsdilemmaer og livsdrømme. Der er udarbejdet et idékatalog til aktiviteter med eleverne før og efter mødet med HABIBI.

(Sproget i Habibi er hovedsageligt dansk, med bidder på arabisk)

Undervisningsmaterialet hentes som pdf herunder.

Fag: Dansk
Målgruppe: Udskoling, 7.-10. klasse
Dato og tid: tirsdag d. 17. september 2019, kl. 13
Hvor: Taastrup Teater og Musikhus, Kjell Abells Plads 1, 2630 Taastrup
Pris: 35 kr. pr. billet ex. moms
Varighed: 60 min.

Booking og betaling via EAN, via billetlink

En del af Kulturpakken for alle skoler i Høje Taastrup Kommune.

Undervisningsmateriale

Begivenhed Kategori: