Guavajagten – en fortælleforestilling

17. marts 2020 kl. 9:00

En ung mand drager på jagt med en bazooka gennem junglen. Det bliver til et vildt og voldsomt eventyr på jagt efter verdens farligste dyr – en Guava.

Guavaer er større end bjørne, med skarpe kløer og øjne, der lyser rødt af ren ondskab. Deres skind er så tykt, at man ikke kan skyde dem med et almindeligt jagtgevær. Man er nødt til at bruge en bazooka!
Jagten på bæstet tager lytterne med fra storbyens trygge rammer til junglens mørkeste dyb, med uendelig plads til drengestreger, pigefnis og brølende latter.

Via forestillingen og undervisningsmaterialet lærer eleverne hvordan en fortælling bygges op og formidles. I materialet arbejdes der med 3 kompetenceområder og tilhørende kompetencemål: Fremstilling, fortolkning og kommunikation.

Undervisningsmaterialet hentes som pdf herunder.

Fag: Dansk
Målgruppe: Indskoling
Dato og tid: tirsdag d. 17. marts kl. 9.00
Hvor: Taastrup Teater og Musikhus, Kjell Abells Plads 1, 2630
Pris: 35 kr. pr billet ex. moms
Varighed: 45 min.

Booking og betaling sker via EAN, via billetlinket.

En del af Kulturpakken for skoler i Høje Taastrup Kommune

undervisningsmateriale