• Denne begivenhed er allerede afholdt.

GRATIS KONCERT: Casper Milton og Bilton Marten på Medborgerhuset

19. april kl. 20:00

GRATIS

Det bliver en sindssyg aften på Medborgerhuset, når Taastrup Teater & Musikhus indtager det gamle hotel Lipperts i Taastrup! Her kan du helt GRATIS opleve to upcoming mandlige musikere.

Den ene er Casper Milton, som allerede nu har markeret sig stærkt på den danske musikscene. Den anden er Bilton Marten, som er på vej med sin første single, har en hel speciel stemme og udstråling, der nok skal få slået sig fast på den danske musik-scene!

Så tilmeld jer og oplev de to seje kunstnere inden hele Danmarks ungdom gør det!

Casper Milton

Casper Milton står bag pophittene ‘#KBH’ og ‘Drømmevilla’, som begge er blevet mødt med positiv respons, siden de udkom i henholdsvis 2015 og 2016. I efteråret 2016 fremhævede flere af de større danske musikaktører Casper Miltons musik, bl.a. musiktjenester som både MTV og VH1. Begge radiostationer fremhævede begge hans single ‘Drømmevilla’, som desuden blev tilføjet til deres officielle spillelister sammen med to andre af Miltons numre.

Med op mod 30.000 månedlige lyttere på forskellige musiktjenester, samt en halv million plays på Spotify, er Milton nu parat til at indtage scenen til sommer med helt nyt musik.

Miltons musik kan beskrives som værende et moderne bud på den klassiske singer-songwriter musik. Han bruger det danske sprog til at fortælle ærligt om følelser og tanker samt, hvordan han oplever verden omkring sig. Casper Milton formår at drage lytteren ind i sit univers på en unik og charmerende måde, og for ham er det vigtigt at give noget af sig selv og være ærlig for, at han på bedst mulig måde kan vise sin personlighed gennem musikken.

Bilton Marten

Bilton Marten er ikke din standard tyve-årige fyr. Den dansk/canadiske x-model har med sin ekstraordinære stemme, særlige look og  nærværende sange øje på at tage sin plads på den danske musik-scene.

Inspireret af kunstnere som Paolo Nutini, Rob Thomas og Norah Jones skriver Bilton fokuseret og vil snart kunne udgive sine første singler.

Bilton har længe spillet på mindre venues i særligt københavner-området, men nu udvider han butikken til resten af landet i forbindelse med sin kommende udgivelser.

Spillested: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 19. april 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris: GRATIS - TIlmelding nødvendig

Pladser: Ståpladser