• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grarup Allstars – Vinder af Årets Live Pris i DMA BLUES

5. december 2019 kl. 20:00

Med Årets Live pris i kategorien DMA Blues cementerede Garup Allstars sin position som et af Danmarks absolut bedste live-bands, også udenfor blues-genren. Et foreløbigt højdepunkt for orkestret, som vader i superlativer og fantastiske anmeldelser.

Grarup Allstars er netop et “rigtigt” live-band. Et band der lader sig føre af musikken, hinanden og stemningen hos publikum, fremfor alt for mange pre-aftalte ting. For derved at nå dybere og højere musikalsk på stedet, på aftenen.

For med orgel-fænomenet Palle Hjorth fra Poul Krebs og Peter Sommer, Danmarks soulsax nr. 1 Niels Mathiasen fra Gnags og Poul Krebs, Johnny Madsens bundsolidt svingende bassist Niels Nello Mogensen, super-ekvilibristen Uffe Steen på guitar, Esben Bach’s virtuose trommespil og ikke mindst landets måske bedste soul/blues sangerinde Margrete Grarups enestående vokal, kan det kun blive en speciel aften!

Live cd’en That’s What Love Can Do – LIVE – nomineret til DMA 2017 viser netop dette:
That’s What Love Can Do – Live, er bluesmusik af høj, høj klasse. Der bliver ganske enkelt spillet blændende veloplagt. Og som sådan er de en gave til den danske bluesscene."

Grarup Allstars består af nogle af landets dygtigste musikere, og anmelderser fra tidligere shows taler sit tydelige sprog:

”En overvældende musikalsk oplevelse udover det sædvanlige"

”Der kan ikke findes ord store nok til at rose dette hold. En oplevelse af dimensioner!”

”Det var et berusende, nærmest euforiserende trip, en koncert, som intet lader tilbage at ønske. All Stars. Ja lige netop!”

”Det er seks fænomenalt dygtige musikere, og de spiller og synger ganske enkelt forrygende, med stor sikkerhed, opfindsomhed, charme og stærkt smittende spilleglæde.”

”Grarup Allstars leverede et brag af en koncert og blæste publikum bagover.”

”Danmark har fået en ny supergruppe!”

Line-up:

Uffe Steen - guitar (Shades of blue) Vinder af DMA 2017 årets livepris, Ben Webster prisen 2015

Palle Hjorth - orgel, kor (Krebs/Falch) Årets musiker Steppeulvprisen 2014

Niels Mathiasen - saxofon (Gnags)

Niels Nello Mogensen - bas, kor  (Johnny Madsen)

Esben Bach - trommer (Kenn Lending)

Margrete Grarup - vokal (Uddannet sanger og sanglærer på Nordjysk Musikkonservatorium)

Spilledato & tid: 5. december 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris: 95 kr. + gebyr (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser

5. december 2019