God Jul Cirkeline

21. november kl. 10:30

DKK60 – DKK80

Det er juleaften tidligt om morgenen. Cirkeline sidder i sin tændstikæske og kigger ud på stjernerne. Sådan begynder juleeventyret om Cirkeline og hendes musevenner, Frederik og Ingolf, som kaster sig ud i juleforberedelserne. Gaverne skal pakkes ind, hjerter flettes, og så skal der også være plads til at synge og lege.

Senere drager de tre venner ud i skoven efter juletræet. Det er koldt, og sneen falder hvid. I skoven møder vi den skurkagtige kat, de sjove skovnisser, og sidst, men ikke mindst, snemusen Knud med den røde tud. Og så bliver det endelig juleaften.

Stilen i denne forestilling er, som vi kender den fra tegnefilmene, fyldt med sprudlende humor, og ledsaget af Hans-Henrik Leys dejlige og iørefaldende musik. Med denne forestilling har Hanne Hastrup endnu en lille perle inden for sit specielle univers. Cirkelinefiguren er mere populær end nogensinde og henvender sig efterhånden til hele tre generationer af danskere, fra de yngste til de ældste.

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus, Bibliotekerne og Høje-Taastrup For Børn

Spilledato & tid: Lørdag d. 21.nov. 2020 kl. 10.30 (Dørene til foyer og salen åbner kl. 9.00)

Billetpris:
Normalpris: 145 kr. (inkl. gebyr)
Børn/Unge under 25 år: 60 kr. (inkl. gebyr)
Familie-rabat, Voksen: 80 kr. (inkl. gebyr)

(Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Nummererede Siddepladser

DKK60 – DKK80