Giv dit liv et serviceeftersyn

1. november kl. 19:00

AOF tilbyder sammen med Samrådet i Høje Taastrup kommune, en debataften over temaet "Sundhed" ved Peter Qvortrup Geisling.

"Publikum skal først og fremmest have en rigtig sjov aften, når jeg er på besøg. Humor skal jo være så sundt, så jeg har en masse sjove og tankevækkende historier med fra "Lægens bord", "Ha' det Godt", "Diagnose Søges" og de andre tv-programmer, jeg har lavet igennem årene, når jeg kigger forbi", siger TV-lægen Peter Qvortrup Geisling.

I modsætning til Peters TV-programmer, bliver livet ikke genudsendt, så TV-lægen vil inspirere publikum til at give livet et serviceeftersyn. Det er aldrig for sent at udleve sine drømme. Peter holder foredrag om finurlige historier fra TV-konsultationen.

Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12