Generation Krop

31. oktober kl. 20:00

Hvad tænker du om din krop? Og hvad tænker din krop om dig?

Dette teaterstykke udfordrer de unges syn på deres krop!

I en sammensmeltning af bevægelse, lyd og ord konfronteres skønhedsidealerne og de negative tankestrømme, der dagligt kører rundt i vores hoveder.

Med personlige fortællinger ses frygten for omklædningsrummet, svømmehallen, prøverummet og badevægten i øjnene, når tre kvinder på scenen undersøger kvindekroppen med hudløs ærlighed.

"Vi lever i en tid, hvor mange unge ikke tør at gå i bad efter idræt og hvor flere og flere kæmper med skam, selvhad og kropsforskrækkelse. Og jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har stillet mig selv spørgsmål, som: spiser jeg forkert? Er jeg for tyk? Kan man overhovedet elske mig, når jeg ser ud, som jeg gør?", lyder det fra Ann Hølund. Hun er skuespiller i teatergruppen Kalder på Venus , der har udviklet og skabt stykket.

Oplev et højaktuelt teaterstykke, som vil udfordre os på alt det vi får smidt i hovedet hver dag, og som kan være med til at gøre os usikre på os selv og vores udseende.

Spilledato & tid: Torsdag d. 31. oktober 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris: 95 kr. + gebyr (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser

, ,