Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE

Gunnar Madsens Bigband m. Dans- Fru Jensen’s Selskabelige Forening

19. oktober kl. 18:00

Det bliver en aften for alle med hang til god mad, god stemning og ikke mindst god musik. Det bliver også ren kræs for de danseglade, for den kommer til at stå på dansemusik og stort dansegulv.

Gunnar Madsens Bigband leverer musikken, og det 18-mands store orkester er yderst rutinerede. De har spillet sammen i mange år og har et godt renommé i dansekredse.

Orkestret har blandt andet spillet i både Danmark og Sverige til store mesterskaber som DM, EM og VM i sportsdans.

Info om billetter og arrangement:
I billetprisen indgår forplejning men ikke drikkevarer, der tilkøbes i Hedehusets bar.
Dørene åbner kl. 17.30, hvor arrangementet starter kl. 18.00, og det slutter kl. 21.45.

Billetter kan købes ved at klikke på "Køb billet" eller ved at ringe til Fru Jensen på tlf. 20296818.

, ,

Hedehuset