Fredagsbar Med Livemusik!

4. oktober kl. 19:00 - 22:00

Det er weekend… og det skal fejres!

Kom ned og tag hul på din weekend med os i Medborgerhusets cafe. Baren er åben og der er skruet op for hyggen. Det er som regel lokale bands, der kommer og spiller, og de har hver især helt sin helt egen stil. Bandet til hver Fredagsbar bliver offentliggjort løbende. Hvis dit band eller du selv har lyst til at spille, så skriv endelig en mail til MagnusRo@htk.dk.

Vi kan tilbyde dig ren råhygge, i godt selskab. Det er selvfølgelig helt GRATIS at deltage og man dukker bare op når man har lyst. Vi har selvfølgelig også brætspil, til dem som lyster. Vi ligger lige ved siden af Taastrup St. så transporten er intet problem. Tag alle dine venner med under armen, og skyd weekenden i gang i vores hyggelige café!

Vi håber at se dig!

Medborgerhuset