Forræder

5. oktoberkl. 13:00 - 14:05

2. verdenskrig buldrer derudad. Hitler har besat store dele af Europa og sender nu millioner af soldater østpå for at kæmpe mod russerne. I en blanding af eventyrtrang, idealisme og rastløshed melder de to danske barndomsvenner Karl og Mikkel sig frivilligt under tyskernes faner og drager østpå til det, de tror, vil være en kortvarig udflugt fuld af storslåede sejre og opmærksomhed fra unge damer, der ikke kan stå for en flot uniform.

Men eventyret bliver til et mareridt. Krigens virkelighed og den russiske vinter rammer dem som en tordenhammer, og inden længe befinder de sig i en ekstrem og nådesløs overlevelseskamp, der sætter deres venskab på en altafgørende prøve med fatale konsekvenser for dem begge.

”Forræder” er en forestilling om forførelse, krig, venskab – og det ultimative forræderi.

Sted: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup
Dato og tid: d. 5. oktober 2021, kl. 13.00