Forfattermøde: Morten Pape – “Guds bedste børn”

19. november kl. 19:00 - 21:00

Kom til et spændende forfattermøde, hvor Morten Pape vil lukke os ind i universet bag sin nyeste roman, "Guds bedste børn"

"Guds bedste børn" er Morten Papes anden roman, som udkommer knap tre år efter den prisvindende debut "Planen".

Den nye romans dramatiske omdrejningspunkt er et afstumpet drab på en ganske ung mand begået af teenagere fra Amager. Romanen fortæller baggrunden og konsekvenserne for de involverede fra hver deres synspunkt. En skildring af unge på kanten af samfundet – svigtet af omverden, fortabt i systemet, overladt til deres egen vrede. En fortælling om venskab, skyld, forsoning og racisme i Danmark. En tragedie om alt for unge mennesker, der kun kender gadens og voldens sprog – men gerne vil lære et andet.

På grund af overvældende interesse er arrangementet flyttet fra biblioteket til Medborgerhuset ved Taastrup Station.

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71