Forfatterforedrag med Nicole Boyle Rødtnes

3. september kl. 9:30 - 10:30

Gratis

I byen Viduana lever mænd og kvinder helt adskilt. Opdelingen bevarer freden i en verden af kaos. Men ikke alle kan overholde grænsen mellem kønnene … Det er udgangspunktet for Nicole Boyle Rødtnes nye dystopi ”Den sorte enkes by”, der er første bind i trilogien ”Rød og blå”.

Nicole vil tage os med ind tre af sine universer, når hun fortæller om sit forfatterskab med særligt fokus på ”Den sorte enkes by”, ”Udstillet” og ”Ilttyv”.

I ”Udstillet” følger vi Ida og Oliver har deltaget i realityprogrammet "Grænseløs". Nu er de hjemme igen. Oliver nyder kendis-livet, mens Ida kæmper med at være et kendt ansigt og hjemsøges af ting, der skete i programmet.

”Ilttyv” er en dystopi om, hvad der sker, når hvert åndedrag penge. Kun de rige har råd til kvalitetsilt, som den der fandtes før katastrofen. De fattige må nøjes med dårligere ilt, der langsomt gør dem syge. Troy og Shay kæmper for at overleve, men da Shay bliver fængslet under falske anklager og ikke har råd til at betale ilten i fængslet, bliver de begge tvunget ud i en livsfarlig alliance.

Vi kan anbefale alle tre bøger som værklæsning inden eller efter foredraget. Kontakt CFU for klassesæt. Alle tre bøger findes desuden som lydbøger på e-reolen (Der kan være kø til materialet).

Sted: Taastrup bibliotek, Taastrup Hovedgade 86, 2630 Taastrup
Dato og tid: 3. september 2020 kl. 9.30